Weldox 1300

Weldox 1300


Weldox 1300

Sadece Weldox ailesinin değil dünyanın en sert çeliği olan Weldox 1300 aynı zamanda işlenmesi en kolay çeliktir.

Weldox 1300 Özellikleri

Diğer kardeşleri gibi bu da kaynaklabilirliği ve bükülme özelliği üst seviyelerde bir üründür. Weldox çeliğinin kendi yapısından kaynaklanan bu özellik onu benzersiz kılmaktadır. Böylesine sert ve sağlam olması aynı zamanda işlenmesinin kolaylığı onu en çok tercih edilen çelik sınıfına koymuştur.

Weldox 1300 aynı sertliğe sahip çelik çeşitlerine göre oldukça hafif olmaktadır. Diğer özelliklerinin yanısıra bir de hafif olması onun tercih edilebilirliğini üst sıralara taşımaktadır.

Hem dünyanın en sert çeliği hem de segmentinin en hafifi olması onun kullanım alanlarını oldukça genişletmektedir. Örneğin inşaat ve hafriyat araçlarında kullanımı müthiş avantajlar sağlamaktadır.

Çünkü daha hafif bir araç demek çok daha fazla taşıma kapasitesi demektir.
Her geçen gün Weldox 1300 için yeni kullanım alanları ortaya çıkmaktadır. Mesela vinçlerdeki kullanımı son zamanlarda oldukça artmıştır.

Çünkü vinçlerin boyun kısımlarında kullanıldığında diğer çeliklerin taşıyabileceğinin sekiz katı kadar fazla yük taşıdığı görülmüştür. Bu da diğer çeliklere karşı ne kadar üstün olduğunun bariz bir göstergesidir.

Weldox 1300 Avantajları

Weldox 1300 çeliğinin hem hafif hem de çok sağlam olması kullanıldığı yerlerde ekonomik avantajları da beraberinde getirmektedir.

Yukardaki vinç örneğinden devam edecek olursak Weldox’un daha hafi olması yapılması gereken aynı işte rakiplerine göre aracın daha az yakıt kullanmasını sağlamaktadır. Yani Weldox’lu bir araç aynı iş için 10 LT mazot harcıyorsa sıradan bir çeliğe sahip olan araç 20 LT mazot yakmaktadır.

Weldox 1300 Satışı

Weldox ailesinin bütün ürünlerinde olduğu gibi Weldox 1300 çeliğinin de garantisi firmamızdır. Satışla başlayan dostluğumuz satış sonrası verdiğimiz destekle de devam etmektedir. Weldox sadece bugünün değil yarının da çeliği olduğunu böylece göstermektedir.

Hardox çeliğe dair bilgi edinmek isterseniz hardox sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Weldox 1300 Weldox 1300